Skip to content

Over mij

Wat betreft mezelf, zijn er een aantal dingen die eruit springen. In mijn kindertijd was ik al erg gevoelig voor sferen en stemmingen en liep ik vooruit op mijn leeftijdsgenootjes op het gebied van emotionele sensitiviteit en empathisch vermogen. Vriendinnen kwamen altijd al naar mij toe als ze ergens mee zaten. Ik voelde aan wat een ander nodig had en ik kon de vinger al gauw op de zere plek leggen, hoe jong ik ook was. 

Wat als een rode draad door mijn leven loopt, is enerzijds dat ik opgroeiend door mijn gevoeligheid altijd een beetje zoekende ben geweest naar wie ik was of wat ik wilde. Anderzijds hebben mijn specifieke levenservaringen me gesterkt, waardoor ik kan zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben op alle gebieden waarin ik coach. Het kost me dan ook geen enkele moeite om me in te leven in mijn client. Hoe pijnlijk sommige ervaringen ook zijn geweest, uit iedere situatie heb ik kracht en positiviteit gehaald, waardoor ik anderen heel natuurlijk inzicht kan geven in hun eigen situatie.

Mijn levenservaringen hebben mij ertoe aangezet me in te willen zetten voor anderen en ze te coachen en te begeleiden op hun pad. Doen wat mijn hart me ingeeft en waar ik voldoening uit haal; de diepgang opzoeken.

Mijn jarenlange werkervaring als stewardess bij de KLM heeft me veel wereldse inzichten gegeven die ik persoonlijk een hele mooie aanvulling vind op mijn coaching. In die functie kwamen mijn openheid, enthousiasme en sensitiviteit goed tot hun recht.

Persoonlijke ontwikkeling is altijd erg belangrijk voor me geweest. Het lezen van boeken en het volgen van cursussen en therapie hebben daaraan bijgedragen. Ook heb ik een Post-HBO, de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau met succes afgerond. Ik ben er zeer dankbaar voor dat ik deze stap heb gezet.

Vrije tijd is voor mij een belangrijke factor. Die vul ik graag met wandelen, lezen, koken, het voeren van fijne gesprekken en het zorgen voor mijn (samengestelde) gezin!

“Kwetsbaarheid durven tonen, maakt je tot een sterker persoon"
-Ingspire-

Wat andere clienten over me zeggen

Ben jij klaar voor de eerste stap?