Skip to content

Aanbod Particulier

1 op 1 coaching

De 1 op 1 coaching bestaat uit een traject van meerdere wandelingen. De coaching bevat diepgang, concrete handvaten en resultaatgerichtheid om positieve stappen te kunnen zetten. Deze momenten zijn speciaal voor jou!

Coachtraject ‘De Vrouwfactor’

 • 1 Startwandeling
 • 4 Wandelcoachgesprekken
 • 1 Follow up wandeling

Kosten traject: € 795,- incl. BTW (betaling in 6 termijnen, per wandeling)

Dit traject bestaat uit een uitgebreid startgesprek van 1 uur, 4 opvolgende wandelcoachgesprekken van 1,5 uur en een wandeling van 1 uur die plaatsvindt enige tijd nadat de coachgesprekken zijn afgerond. In de praktijk blijkt dat mijn cliënten dit erg prettig vinden. Het traject brengt je in een fijne, positieve flow en dan is het heel goed om weer samen te komen en te bespreken hoe het je is vergaan.

Extra bij behoefte: Een vrijblijvend kennismakingsgesprek (wandelend of online) is mogelijk. Tijdens het traject kunnen we appcontact houden en soms kan het zijn dat we spontaan ergens een kop thee/koffie drinken na de wandeling om na te bespreken.

Stiltewandelingen

De Stiltewandelingen vinden plaats in groepsverband en zijn een mooie manier om rust, stilte en schoonheid te ervaren. De natuur biedt een schat aan inspiratie. Je zintuigen zullen je dankbaar zijn voor dit moment in de natuur! 

Beleef de natuur in stilte, kom helemaal tot rust en voel dat je even helemaal niets moet. Er is niets anders dan dit moment, in de buitenlucht, in het hier en nu. De stiltewandelingen vinden plaats in groepsverband en dat geeft een mooie dimensie aan het geheel. Je wordt uitgenodigd bij jezelf te blijven en toch in verbinding te staan met je omgeving, met de natuur, de mensen om je heen en alles wat er is op dit moment. Laat jij je ook verrassen door deze prettige ervaring?

Kosten: € 35,- pp incl. BTW (minimaal 6, maximaal 10 personen)

Data wandeling: 'De Stiltefactor'

Nieuwe datum: 27 oktober 2023, 09:00 uur, Vughtse Heide. Meld je aan via het contactformulier of stuur een appje!

De totale duur is ongeveer 2/2,5 uur. Voor degenen die het leuk vinden, sluiten we af met een kop thee/koffie. De wandelingen vinden plaats in inspirerende natuurgebieden in Vught, Den Bosch en omstreken. Een ervaren wandelaar hoef je niet te zijn, de totale afstand is beperkt en we wandelen niet continu.

Heb je zelf een groep vriendinnen of collega’s met wie je deze wandeling wil inzetten voor verdieping of teambuilding? Dat kan zeker. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.

Seizoens- en themawandelingen

Ervaar de verschillende seizoenen in de natuur en vertaal dit naar jouw eigen te bewandelen pad. Of wandel mee met een themawandeling waarin je met gelijkgestemden ervaringen deelt en herkenning kunt vinden.

De seizoenen zijn perfect om de natuur als losse schakels te zien die samen één geheel vormen. Ieder seizoen heeft zijn charmes; deze wandelingen maken je daar nog bewuster van. In groepsverband gaan we wandelen met als thema het specifieke seizoen van dat moment. Is het tijd om meer in de spaarstand te komen of is het tijd voor bloei? Door met elkaar op pad te gaan en overdenkingen met elkaar te delen, zijn deze wandelingen erg heilzaam en inspirerend.

Ook themawandelingen behoren tot het aanbod. Deze wandelingen staan in het teken van een bepaald thema, zoals stress- en burnout, hooggevoeligheid, overgangsproblematiek of veranderende gezinssituaties. Houd het aanbod op de website in de gaten voor data. Heb je op voorhand interesse, mail me gerust even.

Kosten: € 35,- pp incl. BTW (minimaal 6, maximaal 10 personen)

Data groepscoaching:

Nieuwe datum -'De Herfstfactor': 10 november 2023, 09:00 uur, Vughtse Heide. Meld je aan via het contactformulier of stuur een appje!

De totale duur is ongeveer 2/2,5 uur. Voor degenen die het leuk vinden, sluiten we af met een kop thee/koffie. De wandelingen vinden plaats op inspirerende natuurgebieden in Vught, Den Bosch en omstreken. 

Heb je zelf een groep vriendinnen of collega’s met wie je een wandeling wil inzetten voor verdieping of teambuilding? Dat kan zeker. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.

Ook verkrijgbaar:

-4 seizoenenkaart voor jaarcyclus (4 seizoenswandelingen): €130 incl BTW. Instappen kan ieder seizoen.

-Kadokaart De Wandelfactor. Leuk om te geven, leuk om te krijgen. 

Extra info

 • Bij het traject is er voordeel op het uurtarief.
 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek (wandelend of online) is mogelijk. Zo leren we elkaar even kennen en op basis hiervan kun je besluiten of je een traject aan wilt gaan.
 • Losse wandelingen kunnen ook (bij)geboekt worden, het uurtarief € 102,85 euro incl. BTW (€ 85,00 euro ex. BTW) is dan van toepassing.
 • Voor wandelingen buiten de regio (vanaf 15 km) worden reiskosten (€ 0,21 cent p/km) in rekening gebracht. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
 • Bij afzeggingen binnen 24 uur ben ik genoodzaakt om de factuur voor de afgesproken wandeling in rekening te brengen. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
 • Na de wandeling ontvang je een betaallink om het bedrag te voldoen. De factuur krijg je per mail.
 • Ook als je niet goed ter been bent, kan ik iets voor je betekenen. Samen kunnen we kijken hoe we de natuur en coaching in kunnen zetten. Wees welkom om de mogelijkheden te bespreken.
 • Wandelcoaching wordt niet vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Maar werkgevers hebben vaak budget voor persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van werknemers. Overleg daarom zeker met je werkgever of de arbodienst. In het kader van vitaliteit, burn-out preventie of langdurig ziekteverzuim werken ze graag mee aan jouw herstel.
 • In geval van regen gaat de wandeling door. Bij zeer slechte weersomstandigheden (KNMI codes vanaf geel), bespreken we samen de mogelijkheden.
 • Er wordt gewerkt volgens de AVG wet. Klik hier voor de Privacyverklaring.

‘De weg kennen is nog iets anders dan de weg bewandelen.’

-@PatrickMundus-

Ga je het mee ervaren?

Aanbod zakelijk

Voor bedrijven kan het interessant zijn in het kader van vitaliteit, burn-out preventie of re-integratie,
wandelcoaching aan te bieden aan hun werknemers. Bekijk hier het aanbod.